Dropdown button for navigation mobile view

خدمات مهاجرت به امریکا

هر ساله تعداد بسیاری از مردم از کشور خود به کشورهای دیگر جهان مهاجرت می کنند. دلیل این مهاجرت میتواند مسائل اقتصادی، سیاسی، تحصیلی، و یا پیوستن به اقوامشان باشد.
کشور آمریکا هم یکی از کشورهائی است که افراد مختلف از سراسر دنیا با هدف ساختن زندگی بهتر بدانجا مهاجرت می نمایند.

قوانین اقامت آمریکا میتواند برای هر فردی با هر شرایطی پیچیده و گیج کننده باشد. اگر شما برای گردش، تجارت و یا رفتن به دانشگاه قصد سفر به آمریکا را دارید. اگر می خواهید بطور موقت و یا دائم در آمریکا زنگی کنید. اگر قصد مهاجرت به آمریکا را دارید. هدف ما ارائه بهترین خدمات با نازلترین قیمت جهت کمک به نیازمندیهای شما می باشد.


خدمات شرکت

گرفتن اقامت از طریق خانواده:

* اقامت از طریق همسر(مرد با زن، مرد با مرد و یا زن با زن)
* اقامت از طریق ویزای نامزدی
* اقامت از طریق والدین
* اقامت از طریق فرزندان
* اقامت از طریق خواهر و یا برادر

گرفتن اقامت از طریق کا ر در شرکت آمریکائی

* ویزا H1-B ویزا کار، برای کارمند متخصص
* ویزا L-1 ویزا کار، انتقال داخلی مدیر در بین شعبه های یک شرکت
* ویزا EB-1 ویزا برای افراد با تجربه و تحصیلات فوقالعاده
* ویزا EB-2 ویزا کار، برای افراد متخصص با تحصیلات عالی
* ویزا EB-3 ویزا کار، برای افراد متخصص و غیر متخصص
* ویزا TN ویزا کار، برای افراد متخصص تحت قرارداد NAFTA (بین آمریکا، کانادا و مکزیک)

گرفتن اقامت برای همسران و فرزندانی که در تحت بد رفتاری و خشونت همسران ستی زن آمریکا قرار دارند.
گرفتن اقامت برای ز نهایی که تحت ستم، ضرب و شتم همسران ستی زن آمریکا قرار میگیرند.

ویزا از طریق سرمایه گذاری:

* ویزا EB-5
* ویزا E-2

ویزا تحصیلی:
*F-Visa
*M-Visa
*J-visa

ویزا B-1 ویزا موقت تجاری
ویزا B-2 ویزا گردشی

تمدید ویزا B-1 و B-2


EB-3 گرین کارت ویزا

یکی از راههای گرفتن گرین کارت آمریکا از طریق ویزای EB-3 میباشد. افراد تحصیل کرده و ماهر و یا کسانیکه مهارت در کاری ندارند و سنشان بین ۱۸ تا ۵۵ سال است، میتوانند از طریق ویزای EB-3 گرین کارت خود را دریافت دارند.
افراد متقاضی باید با یک کمپانی معتبر آمریکایی که جهت نیروی کار آنها را استخدام می نمایند قرارداد کار بسته و برای آن کمپانی کار نمایند.

مزایای ویزای EB-3:

صدور گرین کارت برای متقاضی و اعضا خانواده (فرزندان زیر ۲۱ سال)
داشتن مزایای شهروند آمریکایی جهت پرداخت شهریه دانشگاهی و گرفتن وام برای تحصیل در دانشگاه.
گرفتن گذرنامه آمریکایی ۵ سال بعد از دریافت گرین کارت

مشاوره رایگان

EB-5 گرین کارت – ویزای

سرمایه گذارانی که امکان 500,000 $ سرمایه گذاری در پروژه مورد تائید اداره مهاجرت آمریکا را دارند، میتوانند از طریق ویزای EB-5 گرین کارد خود و اعضاء خانواده خود (فرزندان زیر ۲۱ سال) را در ظرف مدت کوتاهی دریافت نمایند.

شرایط:
گذاشتن 500,000 $ سرمایه و استخدام ده نفر در منطقه ای که در صد بیکاری بالا است.
این سرمایه از طریق قانونی بدست آمده باشد.
متقاضی نیازی به مدرک تحصیلی ندارد.
محدودیت سنی برای ویزا EB-5 وجود ندارد.
دانستن زبان انگلیسی ضروری نیست.

مزایای ویزا EB-5

سریع ترین راه برای گرفتن گرین کارت آمریکا.
دریافت گرین کارد برای تمام اعضاء خانواده (فرزندان زیر ۲۱ سال)
داشتن تمام مزایای شهروند آمریکایی برای شهریه دانشگاه و گرفتن وام تحصیلی.
گرفتن گذرنامه آمریکایی ۵ سال بعد از صدور گرین کارت.

پروژههای زیر از طرف کمپانیهای معتبر و قابل اعتماد آمریکایی است. این پروژهها مورد تائید اداره مهاجرت آمریکا برای ویزا EB-5 میباشد.
با سرمایه گذاری در هر کدام از پروژههای زیر میتوانید گرین کارت خود و اعضاء خانواده را بدست آورید.

خانواده هایی که ستی زن آمریکا هستند و یا دارای گرین کارت می باشند، میتوانند افراد خانواده شان را برای مهاجرت به آمریکا و دریافت گرین کارت یاری نمایند.

اولویت اول خانواده: افراد زیر۲۱ سال که یکی از والدینشان ستی زن آمریکا هستند، میتوانند برای گرفتن گرین کارت درخواست نمایند.
اولویت دوم خانواده: همسران قانونی (مرد یا زن ) و اولاد مجرد افرادی که اقامت دائم آمریکا را دارا هستند، میتوانند درخواست گرین کارت نمایند.
اولویت سوم خانواده: اولاد متاهل در هر سنی که یکی از والدینشان ستی زن آمریکا هستند، میتوانند درخواست گرین کارت نمایند.
اولویت چهارم خانواده: خواهران و برادران ستی زن آمریکا میتوانند درخواست گرین کارت نمایند.

کسانی که قصد پیمان ازدواج با یک ستی زن آمریکائی را دارند ( این پیمان ازدواج قانونی میتواند بین یک زن و مرد، دو مرد با هم و یا دو زن با هم باشد) ، میتوانند از طریق همسرشان برای گرین کارد آمریکا اقدام نمایند. هم چنین امکان گرفتن ویزا نامزدی برای همسران آینده ستی زن آمریکائی وجود دارد. آنها بعد از ورود به آمریکا می توانند با همسرشان ازدواج نموده و درخواست گرین کارت نمایند.

اقامت دائم آمریکا (گرین کارت) را میتوان از طریق ویزای کار نیز دریافت نمود. برای این روش، متقاضی نیازمند یک شرکت آمریکایی است که به او کار دائم در آمریکا را داده، و او را برای گرفتن گرین کارت حمایت نماید

روشهای دیگر گرین کارت

هر ساله تعداد بسیاری از مردم از کشور خود به کشورهای دیگر جهان مهاجرت می کنند. دلیل این مهاجرت میتواند مسائل اقتصادی، سیاسی، تحصیلی، و یا پیوستن به اقوامشان باشد.
کشور آمریکا هم یکی از کشورهائی است که افراد مختلف از سراسر دنیا با هدف ساختن زندگی بهتر بدانجا مهاجرت می نمایند.


E2 ویزای

مشاوره رایگان
سرمایه گذارانی که آمادگی سرمایه گذاری بیش از 150,000$ جهت خریدن محل کسب و تجارت را دارند، میتوانند از طریق گرفتن ویزای E-2 وارد آمریکا شوند و در آنجا با خانواده خود کار و زندگی نمایند.

مزایای ویزا E-2:

ویزا E-2 ویزای دو ساله است که هر دو سال قابل تمدید میباشد.
متقاضی این ویزا میتواند در محل کسب خریداری شده فعلیت و با درآمد آن با خانوادهاش زندگی نماید.
همسر متقاضی میتواند در محل کسب خریداری شده و یا هر مکان کار نماید.
فرزندان زیر ۲۱ سال متقاضی میتوانند در مدرسه و یا دانشگاه ادامه تحصیل دهند.

تماس